Васильєв обурений плітками про відставку його підлеглих

Четвер, 1 квітня 2004, 11:19
Генпрокуратура України заявляє про своє обурення розповсюдженням у ЗМІ пліток про можливі кадрові перестановки серед керівників відомства.

У заяві Генпрокуратури, поширеній у четвер, сказано, що у ЗМІ була поширена інформація з посиланням на "джерела, близькі до ГПУ та правоохоронних органів".

Генпрокуратура стверджує, що це є "відвертою дезинформацією й спробою тиску на роботу органів прокуратури".

Генпрокуратура припускає, що це "джерело" непокоїть активність, яку проявляє прокуратура, "забезпечуючи порядок в українському суспільстві", і зокрема у місті Києві.

"Прокурор столиці Кузьмін є висококваліфікованим працівником, відданим своїй справі, який уміє організувати ефективну роботу. Появу пліток про його зняття слід розцінювати виключно як спробу зупинити ті рішучі кроки, які зроблені міською прокуратурою в напрямку наведення порядку у земельних питаннях, у сфері місцевого самоврядування, у боротьбі зі столичним криміналітетом", – сказано в заяві Генпрокуратури.

У заяві також зазначено, що "Генпрокуратура не дозволить пліткарям впливати на роботу працівників відомства і буде рішуче припиняти будь-які спроби тиску".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування