Януковичу ні з ким говорити в українській опозиції. Він прогнозує гостру боротьбу

Четвер, 1 квітня 2004, 18:02
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович прогнозує гостру політичну боротьбу в ході передвиборної кампанії в президенти України в жовтні 2004 року.

"Політична ситуація буде гострою, вона вже почалася, і ми будемо в таких умовах до кінця року", – сказав Янукович, що знаходиться з одноденним візитом у Москві.

"Боротьба вже носить відтінок, що не буде консолідувати суспільство, а буде розпалювати ворожнечу", – відзначив прем'єр. За його словами, "у такий момент важливо, щоб уряд був сильним".

Янукович звинуватив опозицію в прагненні в будь-який спосіб захопити владу в країні.

"На самому початку в країні утворилася так звана опозиція, але розмовляти там ні з ким. Як можна говорити з людьми, що розвалили економіку і намагалися підірвати державність?" – сказав прем'єр.

"Всередині держави (опозиція) сіє ворожнечу, а в деяких недружніх міжнародних організаціях шукає захисту й суддів, і просить, щоб дали нам оцінку", – сказав Янукович.

Прем'єр вважає, що в умовах цієї твердої боротьби головним завданням нинішнього уряду є зберегти позитивну динаміку росту економіки і забезпечити всебічний розвиток країни.

"Люди на Україні розберуться самі і зроблять свою оцінку на виборах президента", – підкреслив Янукович.


РІА "Новини"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News