Форум політреформи огородили з нагоди приїзду Кучми

П'ятниця, 2 квітня 2004, 12:09
У київському палаці "Україна" почався громадський форум на підтримку конституційної реформи, у якому беруть участь 3017 делегатів.

Відкриваючи форум, глава оргкомітету академік Василь Тацій сказав, що "реформа не тільки назріла, але і перезріла". За його словами, це питання зараз "є основним, і відкладати його недоцільно".

Як передає кореспондент "Української правди", вихід з метро біля палацу "Україна" огороджено сталевими щитами. Також вулиця Червоноармійська біля палацу "Україна" закрита залізною огорожею. Така ж огорожа встановлена і на протилежному боці вулиці.

На виході з метро стоїть щільний ланцюг міліціонерів.

Очікується, що в роботі форуму візьме участь президент Леонід Кучма та інші керівники держави. Однак на момент відкриття форуму їх не було в залі.

Як відомо, минулого року в Україні почалася серія громадянських форумів на підтримку політреформи, організованих місцевою владою. Спочатку форуми висловлювали підтримку законопроекту президента Кучми, який передбачав двопалатний парламент і одночасні вибори президента і Верховної Ради.

Після відкликання законопроекту Кучми форуми почали виступати на підтримку законопроекту Медведчука-Симоненка-Мороза.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування