Шолох обіцяє, що "Континент" запрацює до виборів президента

Вівторок, 6 квітня 2004, 14:28
Радіостанція "Континент" до літа 2004 року відновить роботу і працюватиме у колишньому форматі та транслюватиме програми своїх колишніх партнерів.

Про це в інтерв'ю "Громадському радіо" заявив керівник радіостанції Сергій Шолох.

"Це принципове питання. У тому ж самому форматі. З тими ж самим партнерами – з ВВС, "Громадським радіо" та всіма "голосами". Він буде працювати в Україні", – сказав Шолох.

Він не став розповідати подробиці повернення "Континенту" в ефір: "Як він буде працювати – я не хочу поки говорити, не хочу все розкривати, але робота ведеться".

"Це буде зроблено до виборів, можу навіть сказати – до літа. Зараз технології настільки потужні, що я можу керувати радіостанцією, сидячи у Бангладеші", – сказав Шолох.

Сергій Шолох також повідомив, що в Європейському суді з прав людини його справа перебуває на останній стадії, і її розглянуть у найближчі кілька місяців.

Радіостанція "Континент" транслювала програми Української служби ВВС, Німецької хвилі, "Громадського радіо", радіо "Свобода", Польського радіо та "Голосу Америки". 3 березня цього року мовлення "Континенту" було припинено працівниками "Укрчастотнагляду".

Читайте також історію конфлікту:

Як ми з Шолохом ледь не знайшли убивць Гонгадзе

Влада намагається перекласти провину з "хворої голови на здорову"

Сергій Шолох: Люди Медведчука спочатку планували повісити вбивство Гонгадзе на Волкова і Кравченка. Потім – на Марчука

Радіо "Континент" закрили. Перед цим Шолоху погрожували люди Медведчука

Холод написав листа у Держдеп США, де пояснив, за що закрили "Континент"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News