Тимошенко боїться, що Безсмертний контролює Ющенка

Вівторок, 6 квітня 2004, 16:26
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко критикує діяльність штабу "Нашої України".

Відповідаючи на запитання під час інтернет-чату, чи будуть акції опозиції в день ухвалення змін до Конституції, Тимошенко сказала: "З багаторазових зустрічей з Віктором Андрійовичем я пересвідчилася, що він особисто зовсім не проти вуличних акцій, і дуже навіть "за", але категорично проти них виступає керівник його штабу Роман Безсмертний".

"Цікаво, хто з них врешті-решт переможе?" – запитала Тимошенко і домалювала у своїй відповіді позначку ":)".

Коментуючи нещодавнє пікетування "Нашою Україною" Кабміну, Тимошенко сказала, що БЮТ взагалі не вважав це акцією протесту.

"Бо пікетувати Кабмін для вирішення кардинальних політичних проблем – це те ж саме, що пікетувати офіс "Динамо" Київ для вирішення проблеми "темників", – пояснила Тимошенко.

Вона сказала, що ця акція "була публічною демонстрацією здатності партійних організацій, що входять до складу блоку "Наша Україна", до реальних дій".

"Необхідно було дізнатися, хто з керівників підрозділів на що здатен. Хто може, у разі потреби, дійсно мобілізувати людей, а хто тільки амбітно надуває щоки, не маючи жодних аргументів для наявності таких амбіцій", – пояснила вона.

Тимошенко сказала, що "результатами цих вчень я цілком задоволена".

"Виявилося, що на ділі реально здатні на організацію мас лише визнані керівники великих партійних структур. За моїми даними, близько 7 тисяч людей зібрав Юрій Костенко, близько 3 тисяч – Петро Порошенко. І все", – пояснила Тимошенко.

"Тобто, на ділі виявилося, що всі високолобі стратеги зі штабу "Нашої України" ні на що реально не здатні. Вони сидять у власних штаб-квартирах, воюють поміж собою за право доступу до лідера й займаються пустомрійництвом: як то буде всім добре після перемоги", – сказала вона.

"А перемога, тим часом, безповоротно втрачається. Я б таких стратегів відправила керувати районними організаціями на Донеччині. Однак оргвисновки щодо власного оточення – це, звичайно, особиста компетенція Віктора Андрійовича", – додала Тимошенко.

Читайте також:

МІТИНГ ЮЩЕНКА ПЕРЕДАВ ЯНУКОВИЧУ ШАПКУ-ВУШАНКУ І ВАЛІЗУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування