Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" розпочала протестний марафон проти Януковича і диктатури

Середа, 7 квітня 2004, 11:40
"Наша Україна" розпочала протестний марафон "ТАК – добробуту! НІ – диктатурі!".

Як повідомили УНІАН у прес-службі "Нашої України", заступник керівника Центрального штабу"Нашої України" Тарас Стецьків заявив, що " у вівторок провладна більшість відверто продемонструвала свою чергову "турботу" про людей, проігнорувавши заклики "Нашої України" переглянути бюджет-2004, тому сьогодні Блок Віктора Ющенка оголошує про старт протестного марафону "ТАК – добробуту! НІ – диктатурі!".

За словами Стецьківа, "вже зараз під стінами Верховної Ради розгортаються намети з гаслами "Янукович, поверни людям 10 мільярдів!", "Вимагаємо перегляду бюджету!". За його словами, "ідея марафону виникла після багатообіцяючого мовчання уряду Віктора Януковича щодо вимог акції "Досить обдирати народ!" та небажання Кабміну піти на публічні дебати з експертами "Нашої України".

"ПУК (парламентсько-урядова коаліція) сьогодні переймається іншою проблемою – будь-якою ціною протягнути через парламент так звану політреформу, тому їх зовсім не хвилює тема повернення людям у вигляді підвищених зарплат, пенсій і стипендій 10 мільярдів гривень", – сказав Стецьків.

"Протестна хвиля зростає, щодня у регіонах проходять акції на підтримку вимог Блоку Віктора Ющенка. Протестний марафон досягне свого апогею 1 травня", – наголосив парламентарій.

Також він зауважив, що "марафон стане для багатьох політичних сил лакмусовим папірцем на щирість щодо реальної турботи про людей". "Наша Україна" виходить з ініціативою протестного марафону і закликає інші політичні сили сказати "ТАК – добробуту! НІ – диктатурі!", – наголосив Стецьків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування