Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КПУ: Кучма і Ющенко домовляться та влаштують "грузинський сценарій"

Середа, 7 квітня 2004, 18:06
Проведення закулісних зустрічей президента Кучми з представниками "Нашої України" неминуче призведе до реалізації "грузинського сценарію" в Україні.

Про це говориться в заяві Компартії, поширеній прес-службою КПУ.

"Останнім часом, (за інформацією українських ЗМІ і інтернет-видань), почастішали зустрічі керівництва "Нашої України" з Кучмою і Медведчуком. Предметом таємних розмов є обговорення гарантій, пропонованих "нашистами" президентові і його найближчому оточенню, говориться в повідомленні.

На думку комуністів, ця інформація ще раз підтверджує правильність висновку комуністів про можливу "змову влади з правими силами", а також і те, що президент і його оточення зацікавлені в обранні Ющенка президентом України.

У повідомленні відзначається, що лідер КПУ Симоненко ще в липні 2003 року в інтерв'ю газеті "Київський телеграфъ" заявив, що Кучма буде працювати на обрання Віктора Ющенка президентом у 2004 році.

За словами комуністів, особливу тривогу викликає той факт, що ці "сепаратні переговори" проводяться після недавнього візиту Мадлен Олбрайт, що "загрозливо пообіцяла "заморозити закордонні рахунки деяких осіб" у випадку, якщо вибори в Україні завершаться не так, як заплановано у США".

"Проведення подібних закулісних зустрічей між правонаціоналістичними силами в особі "нашистів" із пропрезидентським оточенням може цілком реально сприяти реалізації в Україні "грузинського сценарію", тобто приведенню до влади правих сил", – говориться в повідомленні.

"А це неминуче перетворить Україну в протекторат США і НАТО", – відзначається в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування