Мороз спробував переконати більшість. Більшість відмовила

Четвер, 8 квітня 2004, 16:29
Лідер фракції соціалістів Олександр Мороз пропонує лідерам усіх фракцій підтримати його пропозиції до законопроекту про внесення змін до Конституції України.

Про це йшла мова на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій і груп парламенту у голови Володимира Литвина, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомила лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко, Мороз на засіданні намагався переконати лідерів більшості, а також комуністів підтримати його проект перехідних положень до законопроекту.

У той же час, сказала Тимошенко, лідери більшості і комуністів "досить категорично відмовили йому в цьому".

За її словами, зараз Мороз проводить засідання своєї фракції, на якому буде остаточно вирішуватися питання про участь соціалістів у голосуванні по законопроекту.

У свою чергу член фракції Соцпартії Йосип Вінський підтвердив, що таке засідання фракції зараз триває. Крім того, сказав він, соціалісти ведуть переговори з комуністами і більшістю стосовно підтримки пропозицій Мороза.

О 15.45 почалося ще одне засідання погоджувальної ради, на якому буде прийнято остаточне рішення по законопроекту.

У перехідних положеннях до свого законопроекту Мороз пропонує прийняти окремий закон про порядок набуття чинності законом про внесення змін до Конституції, за ухвалення якого повинні проголосувати не менше двох третин депутатів конституційного складу.

До фракції соціалістів входить 20 депутатів.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування