Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОРОЗ ЗНАЄ, ЯК ЩЕ РАЗ МОЖНА ПРОГОЛОСУВАТИ ПОЛИТРЕФОРМУ

П'ятниця, 9 квітня 2004, 12:33
Лідер фракції Соцпартії України Олександр Мороз вважає "практично можливим" розгляд у Верховній Раді законопроектів про зміни до Конституції, поданих у парламент і таких, які отримали позитивні висновки Конституційного суду.

"Є маса юридичних аргументів на користь того, що можна розглядати законопроект про зміни до Конституції", – заявив Мороз в інтерв'ю журналістам у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, на розгляд парламенту вже після повернення з КС можна ставити законопроекти №4180 і №3207, які вже попередньо схвалені Верховною Радою.

Законопроект №4180 навіть завізований підписами лідера фракції "Наша Україна" Віктора Ющенко, лідера Блоку Юлії Тимошенко і Мороза "як такий, що цілком влаштовує", підкреслив лідер соціалістів.

Він нагадав, що згідно з 158 статтею Конституції протягом року "не можна вносити, подавати на розгляд" законопроект про конституційні зміни, який не був прийнятий як закон. "Але ці вже подані", – підкреслив він.

Відповідаючи на питання журналістів про можливості підтримки соціалістами законопроекту змін до Конституції, що може бути ініційований парламентською більшістю, Мороз підкреслив, що фракція Соцпартії має намір підтримувати "будь-які кроки в рамках регламенту" для внесення змін до Конституції "до виборів президента".

Відповідаючи на питання журналістів про те, який законопроект конституційних змін був проголосований у четвер, лідер СПУ висловив упевненість, що народні депутати голосували за законопроект №4105.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування