Янукович називає провал політреформи егоїзмом та невірою в ПУК

П'ятниця, 9 квітня 2004, 12:49
Прем'єр-міністр Віктор Янукович висловлює жаль із приводу того, що депутатам не вдалося внести зміни у Конституцію.

Про це сказано в коментарі Януковича з приводу голосування в четвер Закону про внесення змін до Конституції, поширеному у п'ятницю прес-службою Кабінету міністрів.

"Прикро констатувати, але голосування в четвер Закону про внесення змін до Конституції засвідчило, що гору взяли не державні, а вузькопартійні інтереси, амбіції та образи окремих політиків. Водночас результат голосування продемонстрував, яким складним і тернистим є шлях до практичної реалізації моделі України майбутнього", – говориться в коментарі Януковича.

За його словами, "на жаль, частині депутатського корпусу забракло мудрості та далекоглядності".

"Вони не спромоглися подолати конформізм, егоїзм, піднятися над груповими інтересами, незважаючи на очевидні позитивні результати, які засвідчили правильність обраного шляху. Адже робота коаліційного Уряду, сформованого парламентською більшістю, переконливо довела життєздатність запропонованих змін до Конституції, основою яких є спільна відповідальність при ухваленні рішень та їх виконанні, забезпечення функціонування збалансованої та відповідальної влади", – зазначив прем'єр-міністр.

"Незважаючи на те, що наші сподівання не справдилися, ми не повинні зупинятися. Я переконаний, що ми досягнемо позитивного результату, продовжимо поступальний розвиток України, перетворюючи її на справжню європейську державу зі сталим економічним розвитком, сформованим громадянським суспільством", – наголосив Янукович.

Читайте також:

БІЛЬШОВИКИ ЗБИРАЮТЬСЯ ПРОГОЛОСУВАТИ ПОЛІТРЕФОРМУ ЩЕ РАЗ

Політреформа провалилася

Свято на вулиці опозиції. Траур на вулиці Банковій

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ НЕ ПРИЙНЯЛА ЗМІНИ В КОНСТИТУЦІЮ

БІЛЬШОВИКИ ПОГОДИЛИСЯ НА ПОПРАВКИ МОРОЗА

Медведчуку може не вистачити голосів на політреформу

Кравчук: 99%, що пройде політреформа. Хотілося б, щоб було побільше гострих протестів з боку опозиції

Поіменне голосування за зміни до Конституції України


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування