Ющенківці почали боротьбу з Януковичем... у Донецьку

П'ятниця, 9 квітня 2004, 16:37
В п'ятницю на центральній площі Донецька стартував протестний марафон "Так - добробуту! Ні – диктатурі!", ініційований "Нашої Україною".

Про це повідомила прес-служба "Нашої України".

За інформацією "Нашої України", в рамках акції активісти блоку роздавали мешканцям міста газети та бюлетені, у яких повідомляється про ініціативу блоку Віктора Ющенка переглянути закон про Держаний бюджет України на 2004 рік, збільшити його дохідну частину на 10 мільярдів і за рахунок цих коштів, які нині приховані, збільшити мінімальні зарплати, пенсії, стипендії.

Крім того, перехожі одразу ж на місці могли отримати юридичні та політичні консультації.

"Більшість перехожих, розмовляючи з агітаторами від "Нашої України", цілковито погоджувалася не тільки з тим, що діяльність Кабміну повинна бути відкритою для суспільства, але й нинішні урядовці зобов'язані зробити все, щоб додаткові бюджетні надходження були спрямовані на соціальні потреби населення, як того вимагає блок Віктора Ющенка "Наша Україна", – повідомляє прес-служба.

Керівник Донецького обласного регіонального штабу блоку Павло Жовніренко повідомив, що протестний марафон "Так – добробуту! Ні – диктатурі!" пройде і в інших містах Донеччини.

На його думку "сьогодні більшість населення промислового регіону прекрасно усвідомлює, хто в Донбасі узурпував владу та намагається зробити в межах усієї України, ігноруючи, заради власної вигоди, інтереси мільйонів простих громадян країни".

"На сьогодні вже зроблені перші кроки для того, щоб донеччани знали правду про те, що творить від їхнього імені "рідна" влада", – додав керівник штабу.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ВИМАГАЄ ЗАПОБІГТИ ВСТАНОВЛЕННЮ ДИКТАТУРИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування