МІН'ЮСТ НЕ РЕЄСТРУВАВ ЗАКОНОПРОЕКТ 1674-4, ЯКИЙ СТАВИВ НА ГОЛОСУВАННЯ ЛИТВИН

П'ятниця, 9 квітня 2004, 16:51
Міністерство юстиції України не реєструвало законопроект за №1674-4, про що повідомили 9 квітня засоби масової інформації. Про це повідомила заступник міністра юстиції Лідія Горбунова.

Як зазначила Лідія Горбунова, державна реєстрація законів та законопроектів законодавством не передбачена.

Заступник міністра юстиції також повідомила, що останній реєстраційний код, який був наданий Міністерством юстиції нормативно-правовому акту у четвер, 8 квітня 2004 року – 28445/2004. Перша частина реєстраційного коду, що надається документу, означає його порядковий номер. Друга частина – рік прийняття рішення про включення нормативно-правового акту до Державного реєстру.

Таким чином, номер №1674-4 не відповідає класифікації документів, що реєструються Мін‘юстом.

Щодо внесення законів до Державного реєстру як автоматизованої системи збирання, накопичення та опрацювання актів законодавства, то, за словами Лідії Горбунової, це передбачено лише після їх ухвалення, надання реєстраційного номеру у органі, що прийняв акт, та засвідчення печаткою цього органу.

Як відомо, після провалу у четвер голосування змін до конституції виникли суперечки щодо того, який документ виносився на голосування.

Як пояснили журналістам у п'ятницю в апараті парламенту, у четвер на голосування у Верховній Раді було винесено законопроект про внесення змін у Конституцію України під реєстраційним номером 4105, при цьому головуючий на засіданні спікер Володимир Литвин назвав номер його державної реєстрації (№1674-4) у Міністерстві юстиції.

Читайте також:

ЛИТВИН ТАКИ СТАВИВ НА ГОЛОСУВАННЯ ПРОЕКТ №4105, АЛЕ З НОМЕРОМ МІН'ЮСТУ

БІЛЬШОВИКИ ЗБИРАЮТЬСЯ ПРОГОЛОСУВАТИ ПОЛІТРЕФОРМУ ЩЕ РАЗ

Політреформа провалилася

Свято на вулиці опозиції. Траур на вулиці Банковій

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ НЕ ПРИЙНЯЛА ЗМІНИ В КОНСТИТУЦІЮ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...