КПУ та СПУ можуть висунути єдиного кандидата

Субота, 1 травня 2004, 13:52
Компартія і Соцпартія можуть висунути єдиного кандидата на посаду президенти на виборах 2004 року.

Як заявив один із лідерів СПУ Йосип Вінський, 4-5 липня у Соціалістичної і Комуністичної партій будуть з'їзди, на яких вони вирішать, як вони діятимуть на президентських виборах.

Як повідомляє медіа-центр "Кандидат", Вінський сказав, що висунення єдиного кандидата є цілком реальним і їхній спільний кандидат може вийти до другого туру президентських виборів і змагатися з опонентом.

Хто буде цим опонентом, Ющенко чи Янукович, Вінський назвати не наважується, але в спільного кандидата від комуністів та соціалістів, за його словами, є всі шанси перемогти на виборах.

Один із лідерів КПУ, перший віце-спікер Адам Мартинюк підтвердив у інтерв'ю "Кандидату" заяву Вінського про те, що КПУ і СПУ можуть висунути на президентських виборах 2004 року єдиного кандидата.

За словами Мартинюка, це мають визначити з'їзди двох партій, які проходитимуть на початку липня (4 липня - з'їзд КПУ, 5 липня - СПУ).

На думку першого віце-спікера парламенту, єдиним кандидатом від лівих має стати той політик, у якого є найвищим рейтинг.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...