Янукович поїхав "відпочити трошки з молоддю", а йому подарували голубів

Субота, 1 травня 2004, 23:57
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає міжнародний музичний фестиваль "Таврійські ігри" "фестивалем молоді, фестивалем весни" і сподівається, що з кожним роком він буде дедалі яскравішим.

На прес-конференції в Каховці в суботу ввечері прем'єр повідомив, що вперше буде дивитися фестиваль на власні очі.

"Я приїхав відпочити трошки з молоддю, настрій у мене дуже гарний", – сказав Янукович, відзначивши, що по дорозі подивився в очі молоді і це додало йому настрою, він "відчув себе молодим".

Відповідаючи на питання журналістів про його ставлення до "Таврійських ігор" у контексті того, що сам він є ідейним натхненником проведеного в Донецьку фестивалю "Золотий Скіф", який є конкурентом каховського, Янукович сказав: "Чим більше буде фестивалів, тим краще. Різні регіони мають різні можливості, і їх потрібно використовувати. До того ж організатори фестивалів мають різні напрямки і різні підходи, і все це робить культуру різнобічною".

За даними організаторів, на "Таврійські ігри" з'їхалося близько 50 тисяч осіб, в основному молоді. Порядок забезпечують 450 співробітників правоохоронних органів, у тому числі 100 бійців "Беркуту".

Під час відкриття "Таврійських ігор" Янукович зачитав вітання учасникам і глядачам фестивалю президентом України від Леоніда Кучми.

Кучма висловив упевненість у тому, що "попереду ще багато яскравих починань, талановитих ідей та цікавих задумів".

Від себе особисто Янукович побажав "яскравих вражень, гарного настрою, і щоб усе було від душі".

Потім на головній сцені фестивалю почався феєрверк.

До цього на під'їзді до Каховки Януковича зустрічала делегація на чолі з главою Каховської райдержадміністрації Володимиром Сторчаком і мером Каховки Миколою Марчуком.

Януковичу піднесли в подарунок три пари голубів – червоних Миколаївських і чорнорябих (ці різновиди виведені в Херсонській області).

Сторчак пояснив журналістам: "Ми знаємо, що Віктор Янукович займається голубами давно і є великим знавцем. І мені голуб'ятники сказали: подаруй голубів, щоб подарунок від Херсонської області був таким, який запам’ятовується".

Прем'єр також оглянув ряд фермерських господарств, які практикують краплинне зрошення: воду з пробурених свердловин підводять за допомогою зрошувальних трубок до кожної грядки.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Янукович із дружиною їдуть на "Таврійські ігри"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування