Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко виділив футболісту Шевченку землю в Києві. Під супермаркет?

Середа, 5 травня 2004, 16:52
Київська мерія надала у власність форварду збірної України та італійського "Мілану" Андрієві Шевченку земельну ділянку у Києві.

Про це розповів київський міський голова Олександр Омельченко на прес-конференції у середу, яка проходила з нагоди приїзду братів Кличків до Києва.

Відповідаючи на питання, хто ще крім братів Кличків отримав від Київміськадміністрації, Омельченко сказав:

"До нас звернувся відомий гравець італійського "Мілану" Андрій Шевченко, який також подав офіційне прохання про надання йому у власність земельної ділянки. Ми його розглянули і задовольнили. Там нині проводяться будівельні роботи. Я навіть не знаю, що там буде. Схоже, що супермаркет".

Проте Омельченко не уточнив, де саме Шевченко отримав у власність землю. Нагадаємо, що Шевченко вже є співвласником магазину одягу, який він відкрив разом із Джорджо Армані.

"Я звертаюся до всіх присутніх. Якщо ви маєте постійне місце проживання та постійну прописку, то ви маєте право на землю в Києві. Причому будь-який громадянин", – сказав Омельченко.

Окрім цього, за словами київського міського голови, однією з перших було виділено земельну ділянку у власність після офіційного подання олімпійській чемпіонці 1996 року та чемпіонці світу зі спортивної гімнастики Лілії Подкопаєвій. У 2002 році квартиру по вулиці Щорса, 4 отримала й олімпійська чемпіонка 2002 року з плавання Яна Клочкова.

Що стосується земельної ділянки братів Кличків, по вулиці Богдана Хмельницького, то, за словами Віталія Кличка, там буде побудовано центр фонду боротьби зі СНІДом в Україні.

Під кінець свого виступу Омельченко, закликав всіх спортсменів повертатися з олімпійських ігор, які відбудуться в Афінах у серпні цього року, з нагородами і "приходити по землю".

Омельченко також нагадав, що вся земля в Києві належить народу і будь-який громадянин столиці може її отримати.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування