Нусер віддав розпорядження локалізувати мітинги в Мукачевому

Середа, 5 травня 2004, 18:07
Одним із найперших розпоряджень міського голови Мукачевого, улюбленця СДПУ(о) Ернеста Нусера стало рішення, відповідно до якого визначено місце проведення мітингів та інших масових політичних заходів – Парк Перемоги.

Про це повідомляє прес-служба Регіонального представництва
виборчого блоку "Наша Україна".

За словами прес-служби, ймовірно, що це рішення обумовлене тим, що вже другий тиждень поспіль перед Мукачівським міськвиконкомом представниками різних молодіжно-політичних організацій України, які об’єднались в інформаційно-пропагандистську кампанію "Пора", встановлено з десяток наметів, на яких почеплені транспаранти "Пора – це початок. Початок нової України, нових сподівань, правди і свободи", "Нас пробудила мукачівська ганьба. А ми розбудимо український народ", "Пора діяти, пора боротися, пора перемагати!!!".

"Останні кілька днів на адресу мешканців наметового містечка постійно лунають погрози від молодиків, проте представники молодіжних організацій не мають наміру згортати наметове містечко доти, поки в місті не буде відновлено справедливість", – зазначається в повідомленні.

На сьогодні була подана заявка на проведення о 17 годині на площі перед залізничним вокзалом станції Мукачево мітингу. Проте на прохання Управління МВС України на Львівській залізниці пан Нусер прийняв рішення про заборону проведення мітингів.

У результаті лідерами громадських організацій було прийнято рішення відмовитись проводити мітинг на площі перед залізничним вокзалом. Однак, невідомо з яких причин, силами правоохоронних органів перекрито під'їзди та виїзди із площі перед залізничним вокзалом. І як наслідок – паралізовано роботу залізничного вокзалу – прості мукачівці з великими потугами пробиваються на вокзал, щоб зустріти когось чи виїхати потягом із міста.

Утім, міські громадські організації все ж таки провели у середу пікетування мерії, головна вимога якого – поновлення справедливості та законності в місті, а також притягнення до відповідальності винних у фальсифікації виборів міського голови Мукачевого.
Таким чином, своїм першим рішенням міський голова Мукачевого Ернест Нусер порушив статтю 39 Конституції України, зазначає прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News