Бродський замалював напис "За Бродського", зроблений ворогами в Одесі

Четвер, 6 травня 2004, 15:49
Кандидат у народні депутати по округу в Одесі Михайло Бродський заявляє, що проти нього під час передвиборної кампанії застосовуються брудні технології.

"Мої основні конкуренти почали з того, що стали спотворювати стіни будинків, що знаходяться в історичному центрі міста, написами, що призивають голосувати за Бродського", – йдеться в заяві Бродського, поширеній у четвер.

На його думку, це "наївна спроба обдурити одеситів". Однак, вважає кандидат, вона не пройде, "тому що кожному розсудливому городянинові зрозуміло, що подібні написи не могли бути зроблені ніким з опозиції".

"Будь-який мій прихильник був би негайно затриманий. Подібне варварство могло бути зроблене тільки при прямому потуранні і під прикриттям міліції", – пояснив Бродський.

Він жадає від начальника міської міліції вжити екстрених заходів до "варварів, що псують написами архітектурні пам'ятники".

"Знайти і покарати цих злочинців – це його прямий обов'язок. У противному випадку я буду змушений звернеться до міністра внутрішніх справ із проханням про наведення порядку в Одесі", – сказав Бродський.

"За багато років влада довела це прекрасне місто, гордість України, до жалюгідного стану. Багато років, поки вони просиджували штани в м'яких кріслах комітетів комсомолу й інших партійних структур, я працював руками. Починав малярем. І, повірте, навичок роботи не втратив і донині. Тому я особисто упорядкую зіпсовані фасади і тим самим, сподіваюся, поставлю крапку в цій хамській витівці", – заявив Бродський.

Разом з його заявою були поширені фото, як Бродський синьою фарбою особисто зафарбовує напис "За Бродського" на одному з фасадів будинків.

Як відомо, вибори в одеському окрузі призначені на 30 травня. Головним конкурентом Бродського називають дочку глави Центвиборчкому Тетяну Ківалову.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування