Янукович зробив передвиборний рейд до ветеранів?

П'ятниця, 7 травня 2004, 16:02
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що в Україні статус ветеранів Великої Вітчизняної війни повинні мати всі, хто воював в роки Другої світової війни, а не тільки воїни радянської армії.

Про це Янукович заявив, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю в ході відвідування Київського пансіонату ветеранів праці, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я упевнений в тому, що усіх, хто воював і звільняв нашу рідну землю, варто дорівнювати до цього статусу. І не слід поділяти на "своїх" і "чужих". Це справа держави, це справа місцевої влади, і в жодному випадку такої ворожнечі всередині держави не має бути", – підкреслив Янукович.

"Над цим питанням ми будемо найближчим часом працювати", – додав прем'єр.

Янукович подарував пансіонату автомобіль для обслуговування ветеранів.

Він побажав ветеранам здоров'я, а також щоб їхні діти й онуки "почали жити краще вже при їхньому житті", "щоб вони побачили, як будується нова і красива, і могутня держава Україна".

Прем'єр підкреслив, що для нього особисто і його родини свято 9 Травня – це "свято зі сльозами на очах". З одного боку, за його словами, "дуже радісно, що є мир на Землі", з іншої, відзначив прем'єр, його родина знає, що таке війна, оскільки багато хто з його родичів загинув у роки війни.

Янукович пообіцяв ветеранам, що за підсумками першого півріччя пенсії будуть підвищені, як мінімум, на 15%. "Я кажу - не менше 15%, але я упевнений, що це буде більше. Ми будемо дотримуватися слова і виконувати це", – підкреслив глава уряду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування