Людмила Кучма стала посланником

Субота, 8 травня 2004, 15:00
Дружині президента Людмилі Кучмі присвоєно почесне звання "Спеціальний посланник ЮНЕСКО у справі сприяння молодим талантам".

Про це Людмилі Кучмі листом повідомив генеральний директор ЮНЕСКО Коїчіро Мацуура, зазначає прес-служба президента.

За словами Коїчіро Мацуури, це рішення було прийнято ним під враженням від активної діяльності Людмили Кучми в рамках Національного фонду "Україна — дітям", спрямованої на підтримку талановитої молоді, повідомили в прес-службі Леоніда Кучми.

Підтвердженням цього є проведення концерту молодих лауреатів Міжнародного конкурсу пам’яті Володимира Горовця у штаб–квартирі ЮНЕСКО, організація міжнародного заходу на підтримку молодих талантів, який проходитиме влітку у молодіжному центрі Артек.

Як зазначається в листі, присвоєння цього почесного звання ЮНЕСКО Людмилі Кучмі є визнанням її відданості сприянню талановитій молоді і досягнення вагомих результатів у цій справі.

Коїчіро Мацуура також підкреслює в своєму листі, що ЮНЕСКО зацікавлене в тісному співробітництві з Людмилою Кучмою у справі всебічної координації програм ЮНЕСКО з підтримки талановитої молоді в країнах Центральної та Східної Європи, зазначили в прес-службі Кучми.

Раніше про участь в громадській діяльності заявили інші члени родини Леоніда Кучми – його дочка Олена Франчук стала президентом фонду "АнтиСНІД", а зять Віктор Пінчук заявив про готовністьи стати донором програми створення юридичних клінік, які фінансує Джордж Сорос.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування