"НАША УКРАЇНА" ВИМАГАЄ ЗВІЛЬНИТИ ГЕНПРОКУРОРА ВАСИЛЬЄВА

Вівторок, 1 червня 2004, 11:10
Фракція "Нашої України" вимагає звільнити генерального прокурора Васильєва за бездіяльність щодо розслідування подій у Мукачевому.

Про це йдеться в заяві фракції, зачитаній на пленарному засіданні народним депутатом Сергієм Соболєвим.

Депутат відзначив, що з часу виборів вже минуло півтора місяці, але ніяких результатів розслідування й досі немає. Він зазначив, що влада "цинічно" не виконує рекомендацій, висловлених Верховною Радою щодо звільнення керівництва закарпатської міліції та губернатора Різака.

За словами Соболєва, тривогу викликає також нова спроба розіграти карту Мукачевого у звязку з відставкою нелегітимного мера Нусера.

"Наша Україна" відзначила "цинічну бездіяльність генпрокуратури", яка відмовляється проводити розслідування тих фактів, про які йдеться в заявах депутатів "Нашої України".

Фракція блоку Ющенка побачила в бездіяльності Васильєва "ознаки злочину" і вимагає звільнення генпрокурора.

Як відомо, у віторок перед депутатами щодо подій у Мукачевому мали звітувати міністр внутрішніх справ та генпрокурор Васильєв.

Однак вони відсутні у парламенті. Як повідомив віце-спікер Адам Мартинюк, міністр внутрішніх справ Білоконь проходить "диспансеризацію", замість нього до парламенту прийшов перший заступник Корнієнко. Мартинюк також повідомив, що "в силу зайнятості" генпрокурор Васильєв відсутній у парламенті. Замість нього звітуватиме заступник генпрокурора Микола Голомша, який відповідає за слідство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування