Після плівок Мельниченка Кравченко вирішив бути другом пресі?

Вівторок, 1 червня 2004, 20:45
Голова Державної податкової адміністрації України Юрій Кравченко зустрівся 1 червня з керівниками, працівниками провідних центральних засобів масової інформації держави.

Висловивши щиру подяку представникам мас-медіа за всебічне та об‘єктивне висвітлення податкової тематики, сприяння у зміцненні по-справжньому партнерських стосунків між податківцями і платниками податків, Кравченко ознайомив присутніх із найбільш актуальними проблемами й завданнями, над вирішенням яких працює нині ДПА України, повідомляє Урядовий портал .

Особливу увагу голова ДПАУ приділив зусиллям податкових органів, спрямованим на нормалізацію ситуації з підвищенням цін на пальне та нафтопродукти, протидію незаконному відшкодуванню податку на додану вартість, наведення порядку на ринку алкогольної продукції і підакцизних товарів, забезпечення своєчасного надходження коштів до бюджету.

Юрій Кравченко сердечно поздоровив гостей із наступаючим професійним святом – Днем журналіста і вручив їм пам’ятні відзнаки із символікою державної податкової служби. День журналіста відзначається 6 червня.

Зустріч голови ДПА України з представниками провідних центральних ЗМІ традиційно проходила в неформальній, дружній атмосфері.

Як відомо, Юрій Кравченко був активним учасником "касетного скандалу". Згідно із записами Мельниченка, саме до Кравченка звертався президент Кучма з проханням прибрати журналіста Гонгадзе.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...