Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ще трошки збільшив відрив від Януковича?

Середа, 2 червня 2004, 12:31
Віктор Ющенко серед потенційних претендентів на президентську посаду має найвищий електоральний рейтинг.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного "Українським демократичним колом" в травні 2004 року.

Якби вибори президента України відбувалися зараз, то за Віктора Ющенка готові проголосувати 26%. Друге місце займає Віктор Янукович (16%). Третє місце посідає Петро Симоненко (10%).

Олександра Мороза готові підтримати 6% опитаних, Юлiю Тимошенко – 4%, Георгiя Кiрпу – 3%, Леонiда Кучму – 3%, Наталю Вiтренко – 2%, Cергiя Тiгiпка – 2%, Анатолiя Кiнаха – 1%, Володимира Литвина – 1%, Вiктора Медведчука – 1%.

Проголосують проти усiх 4% респондентів, вагаються з відповіддю – 16%, думають, що не братимуть участi у виборах – 5%.

Якби до другого туру виборiв вийшли Ющенко та Янукович, то за Ющенка проголосувало б 37%, за Януковича -26%, проти обох – 13%. Не визначилися з відповіддю – 17%, не брали б участi у виборах – 7%.

Якби до другого туру виборiв вийшли Симоненко та Ющенко, то за Ющенка проголосувало б 44% опитаних, за Симоненка – 20%, а проти обох – 15%.
Не визначилися – 12%, не брали б участi у виборах – 8%.

Ющенко має найвищий рейтинг довіри серед громадян України – баланс довіри-недовіри (різниця між тими, хто довіряє, і тими, хто не довіряє) становить —1%.

Найбільший негативний баланс довіри-недовіри мають Медведчук (—60%), Вітренко (—57%) та Кучма (—54%).

Баланс довіри-недовіри Януковича складає – 24%.

Опитування проведене 19-25 травня 2004 року на замовлення Інституту політики, який очолює депутат "Нашої України" Микола Томенко.

Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення України й охоплює усі регіони країни. За місцем проживання опитано 1000 респондентів віком від 18 років. Похибка не вказана
.

Раніше цього місяця були оприлюднені результати опитування КМІС згідно з якими, якби вибори президента України відбулися в травні, Ющенко і Янукович вийшли б у другий тур, у якому за Ющенка готові проголосувати 34% опитаних, за Януковича - 28%.

Читайте також:

Українці підозрюють, що президентом може стати Янукович, але голосували б за Ющенка


Ющенка і Януковича розділяють 6%

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування