Симоненко придумав як стати єдиним кандидатом

П'ятниця, 4 червня 2004, 14:30
Лідер Компартії України Петро Симоненко вважає за можливе в перспективі об'єднання КПУ із Соцпартією з метою створення єдиної могутньої політичної партії лівого спектра.

"Я вважаю, що є перспектива. Якщо і наші колеги (СПУ) відреагують на виконання раніше прийнятого ними на з'їзді рішення про те, що після відновлення діяльності КПУ вони готові повернутися в Компартію, то тоді в нас буде закладена гарна база для створення могутньої лівої партії", - сказав Симоненко в п'ятницю в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Лідер українських комуністів упевнений, що створення "єдиної лівої могутньої" політичної партії на лівому спектрі дозволить виключити "подальші політичні спекуляції зі створення різних клонів з комуністичною або іншою інтерпретацією, що знаходяться або під контролем в уряду, або адміністрації президента, або певних олігархів".

Крім того, Симоненко вважає, що єдина партія "набагато швидше вирішить питання єдиного кандидата (у президенти)". "Єдиний кандидат може бути результатом єдиної партії", - сказав він, відповідаючи на питання про можливого єдиного кандидата від КПУ і СПУ на президентських виборах 2004 року.

Читайте також:

Симоненко поки не домовився з Морозом. Він спробує ще раз

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News