Про можливий транзит через Україну чеченських бойовиків усі попереджені

Понеділок, 7 червня 2004, 11:14
Управління МВС Донецької залізниці не володіє фотографіями і відомостями про чеченських терористів, які нібито мають намір проникнути на територію України.

Про це говориться в заяві прес-служби УМВС України Донецької залізниці, розповсюдженій в понеділок у ЗМІ.

Прес-служба відзначає, що раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення з посиланням на начальника УМВС Донецької залізниці Кириченка Л.Д. про нібито наявну інформацію щодо перетину державного кордону України і розташування на її території чеченських терористів, наявності фотографій, прізвищ і прикмет бойовиків.

Управління МВС на Донецькій залізниці заявляє, що в даний час ними "отримана оперативна інформація про можливий транзитний перетин кордону через південний прикордонний залізничний перехід жителями Чечні, серед яких можуть бути і бойовики".

"За даною інформацією орієнтовані всі лінійні відділи на шляху їхнього можливого проходження", - говориться в повідомленні.

"Ніякими фотографіями, прізвищами, прикметами терористів, відомостями про їхні наміри розташуватися на території України УМВС Донецької залізниці не володіє", - відзначає прес-служба.

Читайте також:

В УКРАЇНУ ЗБИРАЮТЬСЯ ПРИЇХАТИ ЧЕЧЕНСЬКІ ТЕРОРИСТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News