За міжнародних спостерігачів відповідатимуть заступники Толстоухова, Кірпи і Бакая

Понеділок, 7 червня 2004, 16:04
У п’ятницю прем'єр Віктор Янукович підписав розпорядження про забезпечення перебування в Україні офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на виборах президента-2004.

Текст розпорядження вміщено на сайті Верховної Ради.

Розпорядженням наказується утворити міжвідомчу робочу групу із сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на виборах.

Керівником міжвідомчої групи призначено першого заступника міністра Кабінету міністрів Олександра Шнипка. Начальник управління секретаріату Кабінету Міністрів України Яцюк Володимир призначений заступником керівника робочої групи.

Міжвідомча робоча група має розробити і затвердити план організаційних заходів щодо забезпечення перебування в Україні спостерігачів під час підготовки та проведення виборів.

Також розпорядження зобов’язує Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольську міські держадміністрації утворити відповідні регіональні робочі групи та забезпечити сприяння офіційним спостерігачам у вирішенні питань, пов'язаних з їх перебуванням у регіонах.

Загалом робоча група складається з 27 людей.

Секретарем робочої групи призначено заступника начальника управління, завідуючого відділом секретаріату Кабінету міністрів Ореста Матвіїшина.

До складу групи також входять завідуючий відділом двостороннього співробітництва Головного управління з питань зовнішньої політики АП Герман Галущенко, заступник міністра юстиції Лідія Горбунова, директор Господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабміну Юрій Гурицькій.

Також до складу входять секретар Центрвиборчкому Валентина Завалевська, заступник керівника Держуправління справами Олег Ігнатов, член ЦВК Руслан Князевич, перший заступник голови адміністрації Держприкордонслужби Михайло Коваль, перший заступник міністра МНС у зв’язках з Верховною Радою Анатолій Косолапов, гендиректор комунального підприємства "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв" Павло Кривонос.

Членами також призначено заступника міністра фінансів Сергія Макацарія, заступника гендиректора "Укрінформу" Анатолія Михайлова, заступника міністра закордонних справ Валентина Наливайченка, першого заступника міністра культури і мистецтв у зв’язках з ВР Леоніда Новохатька, першого заступника Міністра охорони здоров'я Олександра Орду.

До групи також входять заступник голови Дежтурадміністрації Ігор Паровишніков, заступник голови Держмитслужби Анатолій Педешко, заступник міністра внутрішніх справ Анатолій Присяжнюк, перший заступник голови Держкомзв'язку у зв'язках з Верховною Радою України Олег Проживальський, першй заступник міністра транспорту Іван Салій, заступник голови Київської міськдержадміністрації Броніслав Стичинський.

Заступник завідуючого відділом апарату ВР Кирило Третяк, керівник управління моніторингу та аналізу медіа-простору АП Андрій Чирва та заступник Київського міського голови Володимир Яловий також входять до складу міжвідомчої групи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування