Генерал Кравченко все ще в Німеччині. Подробиці стануть відомі незабаром

Вівторок, 8 червня 2004, 13:05
Генерал Валерій Кравченко, який на початку цього року зробив резонансні заяви стосовно стеження СБУ за представниками українського політикуму за кордоном, не повертався в Україну.

Про це сказав сам Кравченко, зателефонувавши в понеділок в редакцію "Львівської Газети".

3 червня "Газета" повідомила в статті "Доля розвідника" з посиланням на власні джерела, що генерал СБУ Кравченко, який відмовлявся повертатися на батьківщину, начебто прибув до України.

В тій статті стверджувалося, що коли "напруга навколо скандалу почала спадати, з Кравченком налагодив контакт його колега й колишній керівник Володимир Радченко, який переконав більше не робити різких рухів і повернутися в Україну. При цьому Кравченкові обіцяли, що проти нього не вчинятимуть жодних дій, якщо він тихо піде на пенсію".

Але виявилося, що генерал надалі мешкає в Німеччині, сподіваючись, що його заяви все-таки отримають належну оцінку в Україні, насамперед із боку тих, хто мав би стежити за дотриманням законності в нашій державі.

Генерал Кравченко пообіцяв найближчим часом дати докладне інтерв’ю "Львівській Газеті", в якому детально розповість про своє нинішнє становище і про плани на майбутнє.

Читайте також:

Генерал Кравченко: "Коли ми говоримо про злочини режиму Кучми, то постає питання: а докази де? У мене такі докази є"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування