Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Викрадач бюлетенів" в Мукачевому подав у відставку

Середа, 9 червня 2004, 10:39
Радник міського голови Мукачевого Андрій Логойда у вівторок подав заяву на звільнення.

Про це в середу повідомила регіональна прес-служба "Нашої України".

Саме Логойда спільно із заступником начальника Мукачівської міліції з громадського порядку підполковником Василем Швендою, за свідченнями сержанта патрульно-постової служби Мукачевого Михайла Джумелі, брав активну участь у викраденні виборчих бюлетенів та протоколів дільничних комісій з виборів міського голови Мукачева.

Також прес-служба повідомила, що група депутатів Мукачівської міської ради звернулась із заявою до секретаріату ради з вимогою проведення "відміненої сесії з повним порядком денним, оприлюдненим в ЗМІ".

Як відомо, 3 червня передбачалось проведення чергової 34-ої сесії міськради, на якій планувалось розглянути 49 питань життєзабезпечення міста. Однак з невідомих причин сесія міськради не відбулась. Про перенесення сесії на невизначений термін депутатам стало відомо лише 2 червня. При цьому не зазначались причини перенесення.

Голова комітету Верховної Ради з держбудівництва та місцевого самоврядування, член робочої групи Верховної Ради з виборів у Мукачевому Анатолій Матвієнко повідомив, що йому так і не було представлено відповідні документи про проведення позачергових сесії, які скликались із грубими порушеннями чинного законодавства і без свідомого запрошення депутатів міськради на неї від опозиції.

Також Матвієнко не отримав і відповідь про причину перенесення сесії міськради, що мала відбутись 3 червня цього року.

Читайте також:

Сержант з Мукачевого відтворює події ночі погрому

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування