Литвин вступив до Аграрної партії. Його висунуть у президенти?

Середа, 9 червня 2004, 10:55
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вступив до Аграрної партії.

"Володимир Михайлович є членом нашої партії. Він цього року вступив до нашої партії", - повідомив у ефірі Бі-Бі-Сі один із лідерів Аграрної партії, керівник фракції аграрників Михайло Гладій.

Гладій підтвердив, що на з'їзді АПУ в середу "будуть розглядатися організаційні питання".

"Претендентом на голову Аграрної партії є Литвин Володимир Михайлович. Це не тільки розмови: вже є підтверджене рішення Політради нашої партії на засіданні 2 червня. На 24 обласних партійних конференціях висунуто кандидатуру на голову партії. Так що це реально", - сказав Гладій.

На питання, хто більше виграє від приходу Литвина, він сказав, що "обидві сторони будуть мати рівну перемогу або перевагу - як Аграрна партія, так і Литвин Володимир Михайлович".

"Звичайно, що фракція Аграрної партії і партія в цілому зміцнюють своє політичне становище як у суспільстві, так і у Верховній Раді. Тому що інтерес до нашої партії збільшиться і коло прихильників розшириться", - пояснив Гладій.

"В першу чергу, це інтелігенція, яка проживає в сільсьскій місцевості, не тільки селяни, але й медичні працівники, вчителі, духовенство і інші", - пояснив він.

"Коли навіть пішла розмова про те, що Володимир Михайлович може стати головою нашої партії, то і рейтинг партії зріс, і розмови про нашу політичну структуру пішли дуже активні", - додав Гладій.

Водночас він сказав, що висунення Литвина в президенти "не відбудеться, бо по-перше, не має бажання сам Володимир Михайлович".

"А що стосується майбутніх президентських виборів, 2009 року і пізніших, то Аграрна партія буде мати амбіції і на цей пост. Але це перспектива", - додав Гладій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News