Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ретельніше панове, ретельніше…

Середа, 9 червня 2004, 12:00
Відповідь на публікацію "Фабрика темників", розміщену на "Українській правді" 3 червня 2004 року


У четвертому столітті видатний ранньохристиянський філософ Григорій Нісський писав: "Проти недоведеного обвинувачення мовчання є кращий захист". Як правило, я стараюся слідувати цій мудрій пораді одного з Отців Церкви. Причина, через яку, на цей раз, роблю виняток - надзвичайно проста.

"Українську правду" читають не лише досвідчені в інтернет-технологіях експерти. Для експертів "недоведеність обвинувачення" очевидна. Для інших же поясню, як на "кухні УП" готується фальшивка.

Отже, поставлене перед "кухарем" завдання виглядає приблизно так: прив'язати Погребинського до виготовлення горезвісних темників (чутки-то ходять, а доказів - немає!).

Завдання поставлено - треба виконувати. Благо довго шукати виконавців немає необхідності. На цей випадок є автор на ім'я (а може - це псевдо?) такий собі Нестор П. Сєверов. Що робить п. Сєверов? Рецепт простий і складається усього з двох пунктів.

Пункт перший: "розкрити" зв'язок по лінії ЦЕП - Погребинський - Президентський сайт - сайт політичної реформи. Вся технічна інформація береться з відкритих джерел і… цілковито відповідає дійсності.

Власне, ніхто з цього секрету і не робив. Як ніхто не робить секрету з того, що я є політичним радником адміністрації президента.

Пункт другий. Береться файл (це його зображено в публікації "Української правди"). Туди вставляється інформація, причому з помилкою (!) - не cep.org.ua (до цього імені я дійсно маю відношення), а CEP.UA (взагалі невідомо, що це таке, ні імені такого немає, ні організації!).

Після чого робиться висновок: Погребинський розробляє темники.

Так і хочеться нагадати мудрість вже цілком сучасну: ретельніше, панове, ретельніше…

P.S. А може, "УП" тут ні при чому? Можливо, "підступний" Нестор П. Сєверов просто скористався довірливістю редакції? Хотілося б думати саме так. Інакше важко зрозуміти той інтерес, який регулярно виявляє редакція "УП" до моєї думки - читайте темники…

Читайте також:

"Фабрика темників"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування