Литвин подав сигнал майбутньому президенту

Середа, 9 червня 2004, 13:00
Народний депутат України від СПУ Юрій Луценко вважає, що очолючи Аграрну партію, спікер Верховної Ради Володимир Литвин убезпечує себе від втрати цієї посади.

Коментуючи призначення спікера парламенту головою Аграрної партії Луценко зазначив, що Володимир Литвин "в проміжок часу між двома АПУ (адміністрацією президента і Аграрною партією) перейшов шлях від кучміста-канцеляриста до самостійного політичного гравця".

"Він все ще боїться і в ключових питаннях слухається свого “рудого” Хазяїна, але вже думає про себе", - говориться в коментарі, поширеному прес-службою партії.

"Обрання Литвина головою Аграрної партії є форма самозахисту нинішнього голови Верховної Ради України. Відтепер його вплив на фракції аграрників та центру стане серйозним аргументом для будь якого переможця президентських виборів, щодо збереження саме за ним посади спікера парламенту", - зазначив Луценко.

"Фактично Литвин попереджує кандидатів в президенти: - "Не обіцяйте посади спікера нікому, якщо хочете швидко отримати свою більшість в Парламенті", - зауважив депутат-соціаліст.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування