Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Братчики Корчинського прикувалися до мосту, що не пускати транспорт на завод Жванії

П'ятниця, 2 липня 2004, 16:48
Активісти організації "Братство" ланцюгами прикувалися до мосту в Керчі і перекрили рух транспорту в напрямку заводу "Залів"

Про це говориться в повідомленні "Братства", поширеному в п'ятницю в ЗМІ.

Активісти Одеського "Братства" Юрій Прокопенко, Костянтин Шеремет та Олег Дерохоз, які прибули до Керчі для підсилення місцевого страйкому, "на знак протесту проти невиплат зарплати працівникам суднобудівного "Залів" прикувалися ланцюгами до мосту і перекрили рух транспорту в напрямку вказаного заводу", говориться в повідомленні.

В цей же час активісти Керченського страйкому "Братства" проводять мітинг біля виконкому Керченської міськради з вимогами негайно вплинути на керівництво заводу "Залів" і забезпечити виплати заборгованостей робітникам.

Як відомо, раніше лідер партії "Братство" Корчинський заявив про допомогу в організації "безстрокового страйку" працівникам заводу "Залів", серед власників якого значиться депутат із "Нашої України" Давид Жванія. Приводом для страйку названа заборгованість із зарплати.

Сам Жванія в інтерв'ю "УП" спростував заяву "страйкового комітету "Братства" про те, що на "Заліві" зарплату не виплачують з 2002 року. Він відзначив, що на "Заліві" є заборгованість, що виникла ще до приватизації заводу.

"Українська правда"

Читайте також:

Жванія відправляє Корчинського до Нікарагуа

Соратник Ющенка Жванія знову потрапив у темник. На нього натравили хлопців Корчинського


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...