Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В УКРАЇНІ ПОЧАЛИСЯ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА

Субота, 3 липня 2004, 00:01
3 липня в Україні стартувала передвиборча кампанія із виборів президента держави.

У період з 4 до 27 липня партії та блоки можуть висувати кандидатів у президенти. Також у цей час кандидатами у президенти можуть стати громадяни шляхом самовисунення.

Вибори президента відбудуться 31 жовтня. Повторний тур у разі потреби – 21 листопада. До 13 грудня повинен відбутися вступ на посаду новообраного глави держави.

Про участь у виборах президента серед відомих політиків заявили Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Петро Симоненко, Олександр Мороз і Анатолій Кінах.

Віктор Ющенко планує іти на вибори шляхом самовисунення, 4 червня на Співочому полі в Києві має відбутися акція у підтримку його кандидатури.

Віктора Януковича також 4 квітня планує висунути з'їзд Партії регіонів, який відбудеться у Запоріжжі у Будинку культури "Дніпроспецсталь".

Петра Симоненка планують висунути в президенти на з'їзді, який відбудеться в "Українському домі" 4 липня.

Олександра Мороза в цей же день планують висунути на з'їзді в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишній "Жовтневий палац").

Очікується, що також у неділю відбудуться з'їзди Прогресивної соціалістичної партії України, яку очолює Наталія Вітренко та партії "Всеукраїнське об'єднання Свобода", на чолі якої стоїть член фракції "Наша Україна" Олег Тягнибок.

З'їзд Партії промисловців і підприємців, на якому можливе висунення кандидатом в президенти Анатолія Кінаха, відбудеться наступного тижня. 11 липня в Харкові відбудеться з'їзд СДПУ(о), де очікується рішення про підтримку кандидатури Януковича.

Також наступного тижня повинні відбутися з'їзди НДП та Народної аграрної партії України.

Про своє рішення брати участь у виборах також заявив лідер партії "Єдина родина" Олександр Ржавський.

"Українська правда"

Читайте також:

КАЛЕНДАР ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування