Парторганізація соратниці Януковича підтримає Ющенка

Субота, 3 липня 2004, 16:26
Сімферопольська міська організація Демократичної партії України має намір підтримати кандидатуру Віктора Ющенка на президентських виборах у жовтні цього року.

Таке рішення про підтримку лідера “Нашої України” було прийняте 2 липня шляхом голосування на терміновій конференції сімферопольської міської організації ДемПУ, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За інформацією прес-служби, головуючий на конференції Юрій Юр'єв зазначив, що "наша організація на президентських виборах повністю готова підтримувати Віктора Ющенка”.

За його словами, районні організації Демократичної партії України міста Сімферополя вже ухвалили рішення про підтримку на виборах кандидатури Ющенка. “З усіх потенційних кандидатів у президенти лідер блоку "Наша Україна" має найвищий рейтинг і довіру українців”, - наголосив Юр'єв.

На конференції також обговорили можливість нинішнього президента Леоніда Кучми балотуватися на третій термін.

Як повідомляє прес-служба, представник сімферопольської організації ДемПУ Валентин Полежаєв заявив, що “існує думка, що в Україні більше демократії було в 1993 році, ніж в 2004, тому ми не можемо підтримати президента, який цю демократію просто опускає”.


Як відомо, Демократичну партію України очолює народний депутат Ганна Антоньєва, котра входить у фракцію "Регіони України".

В останніх парламенських виборах 2002 року ДемПУ брала участь у виборчому блоці спільно з партією "Демократичний союз". В першу п'ятірку блоку входили, зокрема, Володимир Горбулін, Іван Білас та В'ячеслав Піховшек. Втім, блок ДемПУ-ДС не подолав прохідний бар'єр, набравши тільки 0,87% голосів. Сама Антоньєва пройшла у парламент по одномандатному виборчому округу і вступила у фракцію "Єдина Україна".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування