Зінченко заявив, що в день висунення Ющенка будуть вуличні бійки

Неділя, 4 липня 2004, 11:25
Представники Віктора Ющенка заявляють про підготовку провокацій на 4 липня, перший день висунення кандидатів у президенти.

Про це повідомляє персональний сайт Ющенка.

"Ми отримали інформацію, що на сьогодні влада і політичні опоненти Віктора Ющенка запланували ряд провокацій", - заявив віце-спікер Верховної Ради, керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка- Олександр Зінченко.

"З достовірних джерел нас повідомили про час, місце і характер запланованих провокацій", - наголосив він і підкреслив, що в органах влади і серед правоохоронців сьогодні працює багато людей, якім набридло виконувати "злочинні накази й відпрацьовувати сумнівні сценарії".

"Нам достеменно відомі час, місце і мета цих провокацій - створити відповідну картинку для провладних ЗМІ, в черговий раз показати симпатиків Віктора Ющенка агресивними радикалами і таким чином маніпулювати громадською думкою", -зазначив Зінченко.

"За сценарієм, розробленим "бандитами при владі", сьогодні у центрі Києва і в регіонах відбудуться бійки, інсценовані бандитами та правоохоронцями. Учасників цих постановочних боїв, на відміну від інших випадків, правоохоронці зразу ж розшукають і затримають. Ми знаємо, що винними буде призначено прибічників "Нашої України", - додав Зінченко.

За його словами, в понеділок вустами міліцейського керівництва "в черговий раз будуть поливати брудом прихильників Ющенка".

Зінченко також сказав, що заплановано провокації за участю "Братства" Корчинського та "УНА" Едуарда Коваленка.

"Хто насправді спонсорує і керує цими структурами, нам також добре відомо", - підкреслив Зінченко. "Але, насправді, це відомо і народу України, який знає справжню ціну провокаторам".

"Ми закликаємо владу дотримуватися своїх обіцянок гарантувати чесні та прозорі вибори і відмовитися від провокацій та чорного піару", - заявив Олександр Зінченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування