Мартиненко побачив страх в очах Януковича, Зінченко - хрест для Ющенка. Тимошенко захворіла

Неділя, 4 липня 2004, 15:20
У неділю вдень перед Центральною виборчою комісією проходить багатотисячний мітинг прихильників лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Сам лідер "Нашої України" в цей час перебуває у приміщенні ЦВК, де забирає документи його реєстрації як кандидата в президенти України.

Прихильники Ющенка зайняли всю площу Лесі Українки, де відбувається мітинг лідерів "Нашої України". За оцінкою представників блоку, в акції бере участь 30-35 тисяч осіб.

Керівник передвиборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко заявив під час мітингу: "У нас є свій народний кандидат, який через 119 днів стане президентом України".

"Від нас залежить, чи далі Україною правитимуть клани", - сказав Зінченко.

Зінченко також зазначив, що для Ющенка влада - це "хрест служіння своєму народові".

Один з лідерів блоку Микола Мартиненко сказав, що "у виборчу кампанію "Наша Україна" входить оновленою і загартованою". Він попередив, якщо влада піде шляхом фальсифікації виборів, то "своє слово скаже народ".

Мартиненко також нагадав, що напередодні в парламенті виступав Янукович, "і ми бачили страх в його очах". "Соратники подарували йому жовті квіти, а це символ розлуки. Сьогодні ми починаємо панихиду по цьому режиму".

Один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявив: "Влада замість виборів хоче розвернути громадянську війну! Але ми її виграємо!"

Турчинов також сказав, що "нам все одно, хто піде на вибори – Кучма чи Янукович, оскільки з нами народний кандидат".

У мітингу не брала участь Юлія Тимошенко. Турчинов передав від неї привіт учасникам акції і пояснив, що вона захворіла. У коментарі "УП" Турчинов зазначив, що у Тимошенко запалення легенів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування