Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича буде свій жіночий "фан-клуб"

Понеділок, 5 липня 2004, 00:00
Всеукраїнське політичне об'єднання "Жінки за майбутнє" підтримало прем'єр-міністра Віктора Януковича як кандидата на пост президента України.

Як передає кореспондент УНІАН, з'їзд "Жінок за майбутнє", що проходить в понеділок у Києві, ухвалив це рішення одноголосно.

Голова об'єднання Валентина Довженко, виступаючи перед делегатами, сказала, що центральне правління об'єднання визначалося з підтримкою кандидата у президенти "виходячи не з декларацій про наміри, а з реальних дій і досягнень його команди".

За її словами, "Жінки за майбутнє" ретельно вивчили діяльність Януковича, порадилися з жіночими організаціями, провели соціологічне опитування. За її словами, "люди хочуть бачити на посту президента людину вольову, компетентну, з досвідом управлінської роботи, вимогливу до себе і до оточуючих, послідовну у діях. За такими показниками перше місце серед кандидатур посів Янукович", – наголосила Довженко.

Крім того, вона сказала, що заяви Януковича, а також його програма співпадають з позиціями і програмними цілями "Жінок за майбутнє", у тому числі щодо політичної реформи й реформи місцевого самоврядування.

"Я впевнена у тому, що ми з вами, як політична сила, у якій майже 90% жінок, як люди небайдужі, як люди відповідальні, мудрі, приймемо вірне рішення і зробимо ставку на людину, яка всім своїм життям і всією своєю діяльністю показала, що головне для неї - це люди, головне для неї – це конкретна справа", - наголосила Довженко, пропонуючи підтримати кандидатуру Януковича.

Як відомо, Валентина Довженко є близькою подругою дружини президента Людмили Кучми, а також міністром в уряді Януковича.

На з'їзді також було ухвалено рішення про створення всеукраїнського передвиборчого об'єднання жіночих громадських організацій "За добробут і порядок" на підтримку Віктора Януковича як кандидата у президенти України.

Як розповіла на з'їзді голова громадського об'єднання "Спілки жінок України" Марія Орлик, об'єднання створюється цими двома організаціями та багатьма іншими і є відкритим.

Вона зазначила, що деталі угоди про існування цього об'єднання найближчим часом буде обговорено зі штабом Януковича, "для того, щоб зробити все можливе й неможливе для перемоги".

Орлик висловила упевненість у перемозі Януковича і зазначила, що ця впевненість ґрунтується на тому, що "та людина, яка пройшла всі круги пекла і в області (Донецькій) на посаді голови держадміністрації, і в уряді", зможе забезпечити виконання тих завдань, які стоять перед президентом в усіх сферах розвитку України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...