Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ржавський хоче бути Путіним в Україні

Понеділок, 5 липня 2004, 15:42
Голова політичного об'єднання "Єдина родина" Олександр Ржавський, якого в Зеленому Театрі вночі висунули кандидатом у президенти, не збирається знімати свою кандидатуру ні на чию користь.

Про це він заявив, презентуючи свою програму в агентстві УНІАН.

Ржавський у передвиборній програмі обіцяє навести порядок в Україні, "використовуючи методи російського президента Володимира Путіна".

За словами українського політика, у разі, коли він стане президентом, "якщо потрібно буде, щоб олігархи відчували себе так, як відчувають вони себе сьогодні в Росії, значить, я буду провадити таку політику, яку проводить в Росії Путін. Де сьогодні там олігархи, ви знаєте".

У програмі також йдеться, що "Україні, як і будь-якій іншій родині, потрібний не президент, а батько, вимогливий та справедливий".

У програмі зазначено, що "ненажерлива і беззуба армія нам не потрібна. Україна відмовляється від армії і стає Світовим центром мирних, духовних та екологічних ініціатив". Ржавський зазначив, що процес відмови від армії "не буде відбуватися одномоментно, буде йти максимально 2,5 – 3 роки".

Він також пропонує направляти 10% ВВП України на розвиток науки та обіцяє всім студентам, незалежно від форми навчання, державну стипендію не нижче прожиткового рівня. У програмі пропонується надати освітянам і медичним працівникам статус державних службовців та скоротити бюрократичний апарат на 80%.

Також пропонується запровадити єдиний для всіх підприємств 5-відсотковий податок з обороту. "Так ми змусимо олігархів сплачувати податки. Це дозволить забезпечити якісний медичний захист та мінімальні пенсії не нижче 400 гривень", йдеться у документі.

Ржавський також пропонує створити умови для безперешкодного розвитку малого бізнесу та забезпечити пенсійний, соціальний і правовий захист українських заробітчан за кордоном.

Програма містить норму про законодавче забезпечення присутності 30% жінок у всіх виборчих списках.

Він у своїй програмі також пропонує запровадити жорсткий міграційний контроль.

Ржавський щодо того, що він вже балотувався у президенти України у 1999 році, сказав: "Якщо не вдруге, то втретє, ми будемо пробувати... і перемога може бути".

Нагадаємо, що Ржавський балотувався у президенти України у 1999 році та здобув 96 тис. 515 (0,37%) голосів виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування