Медведчук починає ще одну провокацію проти Ющенка. Її героєм буде журналіст

Понеділок, 5 липня 2004, 15:49
В неділю у другій половині дня в центрі Києва людьми, одягнутими в оранжеві футболки з написом "Так! Ющенко!" був викрадений співробітник телекомпанії "Альтернатива" Влад Бернацький, котрий виконував редакційне завдання.

Про це повідомив президент ТРК "Альтернатива" Віктор Типченко, заявляє телекомпанія.

Зі слів Типченка, "викрадачі, одягнуті в оранжеві футболки з написами "ТАК! Ющенко!" в грубій формі змусили Влада сісти з ними в автомобіль і привезли його на вулицю Пушкинську 28-а в офіс "Нашої України", "що належнть УНП".

"Там вони зажадали від тележурналіста показати, що в нього відзнято на касеті, змушували його розповісти - хто і яке давав йому завдання. Протягом декількох годин зловмисники насильно утримували Влада в своєму офісі, намагаючись отримати відзняту ним відеокасету", - продовжує ТРК "Альтернатива".

За повідомленням телекомпанії, "в цей час чоловік на прізвище Стельмах, що назвався помічником народного депутата Жовтяка, в грубій, безцеремонній формі багаторазово вимагав по телефону у співробітників телекомпанії повідомити йому -хто конкретно і яке завдання давав тележурналісту Владу Бернацькому".

Стельмах, повідомляє телекомпанія, загрожував влаштувати масове блокування роботи телекомпанії, якщо негайно не отримає інформацію що його цікавить.

За інформацією ТРК "Альтернатива", про факт викрадення тележурналіста було повідомлено в міліцію, ведеться слідство.

Влада Бернацького, повідомляє телекомпанія, "визволено з полону в офісі "Нашої України" того ж вечора".

"Він перебуває в стані глибокого психологічного шоку. Його переслідує страх за своє життя і безпеку членів сім'ї", - сказано в повідомленні ТРК "Альтернатива".

ТРК "Альтернатива" - продакшн-студія, яку експерти називають близькою до СДПУ(о). До призначення в адміністрацію президента в 2002 році її очолював нинішній начальник інформуправління АП Сергій Васильєв.

Саме "Альтернатива" є одним з координаторів технології "темника", яку проводить Медведчук на чолі АП.

Очікується, що в понеділок увечері по всіх телеканалах Медведчука буде показано спрямовані проти Ющенка сюжети, побудовані на даній заяві "Альтернативи".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування