Проти студентів, які воюють з ректором-есдеком, застосували хімічну речовину

Понеділок, 5 липня 2004, 16:11
У понеділок 5-го липня у Сумах здійснено напад з використанням хімічної речовини на наметове містечко, де протестують студенти, які вимагають звільнення ректора Сумського національного університету народного депутата від СДПУ(о) Олександра Царенка.

Про це говориться в повідомленні, поширеному інформатором акції.

Як зазначається в повідомленні, напад здійснили п'ятеро молодиків атлетичної статури, одягнені в спортивні костюми. Вони закидали на територію містечка півлітрові пляшки та лампочки з невідомою рідиною.

Внаслідок нападу є постраждалі. Одному з пікетників речовина потрапила на руку, йому одразу ж стало погано і його забрала швидка. Ще одному хлопцеві, який під час нападу знаходився у наметі, пляшка влучила в голову.

Студентам вдалося знайти одну пляшку отрути, яку вони передали до міліції для подальшої експертизи. Правоохоронці заявили, що на експертизу знадобиться 14 днів.

Студенти нагадують, що 2 липня на них уже було вчинено напад.

Як відомо, студенти сумських вузів почали тиждень тому безстрокову акцію протесту, вимагаючи відміни указу президента про реорганізацію сумських державного, політехнічного і аграрного університетів в єдиний Сумський національний університет, який очолив депутат від СДПУ(о) екс-ректор аграрного університету Царенко.

Читайте також:

Сумські студенти оголосили війну "бєспрєдєлу СДПУ(о)"

Студенти другий день чинять опір "бєспрєдєлу СДПУ(о)". До них їдуть депутати

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування