Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щербань втратив заступника, бо Янукович не засудив вибори в Мукачевому

Вівторок, 6 липня 2004, 11:16
Перший заступник голови Ліберальної партії депутат Микола Жулинський заявив про свій вихід з партії.

Про це він повідомив у заяві, адресованій президії політради ЛПУ, передає прес-служба центрального штабу Віктора Ющенка.

За словами депутата, на такий крок він пішов після рішення з’їзду Ліберальної партії, делегати якого прийняли рішення про підтримку на майбутніх президентських виборах кандидата від влади.

"Оскільки я був і залишаюся у складі виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" і підтримую кандидатуру Віктора Ющенка на виборах Президента України, то мої дії, ви, шановні колеги, маєте всі підстави вважати за порушення мною, як членом ЛПУ, вимог статуту Ліберальної партії України", - заявив Жулинський.

"Я не був і не буду ніколи тим партійцем, який здатен на діяльність, спрямовану чи на розкол партії, чи на невиконання рішень з’їздів та інших керівних органів партії", - сказав він.

Про свою незгоду із позицією лідера ЛПУ Володимира Щербаня Жулинський заявив на з’їзді партії, відзначивши, що кандидат Янукович, якого партія вирішила підтримувати на президентських виборах, не відповідає програмним засадам ЛПУ.

"Я особисто не переконаний, що кандидат в президенти України Янукович буде відстоювати ліберально-демократичні цінності, якщо не було з його боку належної реакції на мукачівські події, де не були елементарно дотримані права громадян", - заявив Жулинський на з'їзді ЛПУ.

"Я не вірю в досягнення в часи його можливого президентства національної єдності та побудову правової держави, якщо він не засудив того, що відбулося в Донецьку 31 жовтня минулого року", - додав він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування