Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче качати нафту по "Одеса-Броди" і до Одеси, і до Бродів

Вівторок, 6 липня 2004, 11:31
Нафтопровід "Одеса-Броди" буде використовуватися в режимі, економічно вигідному для України, заявив прем'єр-міністр Віктор Янукович.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у вівторок в Херсоні.

Відповідаючи на запитання про те, в якому режимі буде використовуватися нафтопровід - в прямому чи реверсному - Янукович сказав: "Буде в такому режимі, як це буде економічно вигідно для України".

Зі слів прем'єра, в різних ситуаціях "це буде по-різному". У той же час, за його словами, існує технічна можливість використання нафтопроводу в реверсному напрямку. "Можливість така існує - технічна".

Однак, зазначив Янукович, всі ці питання вирішуватимуть фахівці, зокрема, обсяги поставок нафти, який краще використовувати маршрут для перекачування нафти.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів відмовився від транспортування нафти нафтопроводом "Одеса-Броди" виключно в прямому напрямку (Одеса-Броди). Уряд ухвалив постанову "Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету міністрів від 4 лютого 2004 року №114 "Про заходи щодо підвищення ефективності використання системи магістральних нафтопроводів", яким фактично було визначено стратегічний напрямок використання нафтопроводу "Одеса-Броди" - прямий. З постанови вилучено вказування напрямку.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ТАКИ ЗДАВ "ОДЕСА-БРОДИ" РОСІЇ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...