Морозу краще грати на одному полі з Ющенком, ніж з АП

Вівторок, 6 липня 2004, 12:57
Кандидат у президенти України від Соцпартії Олександр Мороз переконаний, що цього разу вийде до другого туру президентської кампанії.

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода.

"Якби не мав такої впевненості, то, звичайно, я не починав би кампанію і участь у ній була б для мене проблематичною", - зазначив Мороз.

На питання, кого він підтримає в разі не виходу до другого туру, Мороз сказав: "Я зроблю все, щоб я був у другому турі, і мені не потрібно було б нікого більше підтримувати".

Він також висловив думку, що другого туру в складі Ющенко-Янукович не буде. При цьому Мороз нагадав, маючи на увазі нинішній високий рейтинг Ющенка, що у 1999-му році він мав 31%, але з допомогою адмінресурсу його збили до 11,3%.

Коментуючи думку, що він претендуватиме на ту ж частину електорату, що й Ющенко, лідер соціалістів зауважив: "Я можу грати на одному полі з Ющенком, але я не хотів би, щоб на одному полі з одного боку ми грали з АП".

"А якщо сьогодні, я знаю висловлювання його (президента Кучми), що це (Ющенко) не гірший варіант для України, тощо. Аби не вийшло так, я говорив вчора на з’їзді, що ми, борючись з режимом раптом стали на барикадах з одного боку з самим режимом", - зазначив він.

"Давайте на все це спокійно дивитися. Я не збираюся боротися з Ющенком, я не збираюся боротися з іншими конкурентами. Ми говоримо конкретні речі для суспільства", - додав лідер СПУ.

При цьому він додав, що готовий шукати компромісу з Ющенком і Тимошенко у тих моментах, де треба усунути владу, але для цього треба змінити Конституцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування