У телекомпанії Медведука вважають, що це "брудно" – наряджати бомжів у футболки Ющенка

Вівторок, 6 липня 2004, 18:23
Президент телекомпанії "Альтернатива" Віктор Типченко вважає заяву депутата "Нашої України" Євгена Жовтяка образливою для журналіста і всієї компанії.

Про це говориться в повідомленні "Альтернативи".

Як відомо, депутат Жовтяк заявив, що представники "Нашої України" застали в неділю журналіста "Альтернативи" Бернацького за зйомками бомжів і алкоголіків, переодягнених у фальшиві футболки з написами "Так! Ющенко". Депутат також припустив, що журналіст готував матеріал, замовлений адміністрацією президента. ТРК "Альтернатива" близька до Медведчука.

На це керівник "Альтернативи" заявив, що якщо Бернацький і готував такий матеріал, то "це могло бути винятково на замовлення і під особистим керівництвом депутата Жовтяка".

"Але і це – малоймовірно, тому що співробітники телекомпанії не займаються таким брудним бізнесом", - додав керівник "Альтернативи".

Типченко заявив, що "вважає не зайвим нагадати народному депутату про несумісність його високого статусу з тією низькістю й вульгарністю, що міститься в наклепницькій заяві Жовтяка на адресу Бернацького".

Типченко також пропонує Жовтяку відповісти на ряд питань: "керуючись якими нормами Конституції, представники блоку імені Ющенка грубо перешкоджали тележурналісту при виконанні ним службових обов'язків, викрали його у своєму автомобілі, насильно утримували журналіста, вели його допит...".

Керівник "Альтернативи" запропонував журналістам "приєднатися до цього питальника й умовно оформити його як "журналістський запит" депутатам блоку "Наша Україна".

Як відомо, у понеділок "Альтернатива" заявила, що 4 липня журналіста Бернацького силоміць привезли в офіс Української народної партії (що входить у "Нашу Україну"), де нібито вимагали показати касету.

У неділю телеканали, підконтрольні Медведчуку, поширили однакові сюжети, де повідомлялося, що прихильники Ющенка в день його висування в президенти розпивали горілку. "Наша Україна" назвала це зрежисованою провокацією, у якій могла брати участь "Альтернатива".

Наступного дня телеканали, близькі до Медведчука, дали однакові сюжети про нібито викрадення журналіста "Альтернативи" представниками УНП.

Українська правда

Читайте також:

Скандал з журналістом організували в АП. Як і перевдягання бомжів і алкоголіків у футболки Ющенка?

Медведчук починає ще одну провокацію проти Ющенка. Її героєм буде журналіст

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування