Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З ющенківцями, які "захопили" журналіста компанії Медведчука, розбереться прокуратура

Вівторок, 6 липня 2004, 19:07
Ініціатором примусової доставки і насильницького утримання журналіста ТРК "Альтернатива" Владислава Бернацького в офісі блоку "Наша Україна" був 27-річний співробітник газети "За нашу Україну" Ярослав Годунок, що прийняв журналіста за учасника провокаційної акції проти блоку "НУ".

Про це повідомляє у вівторок центр громадських зв'язків ГУМВС України в Києві.
У зв'язку з цим, як відзначає ЦГЗ, "у діях Годунка й інших осіб вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.356 Кримінального кодексу України ("самоправність").

На даний момент матеріали перевірки спрямовані до прокуратури Шевченківського району Києва для вирішення питання про порушення кримінальної справи.

У ЦГЗ нагадали, що в неділю близько 20.00 на центральній вулиці Києва невідомі грубо змусили сісти у свій автомобіль Бернацького, який виконував редакційне завдання.

"Люди в жовтогарячих футболках із символікою блоку "Наша Україна", застосовуючи психологічний тиск, доставили журналіста на вулицю Пушкінську 34 "б", де знаходиться офіс "НУ". Там вони змусили продемонструвати відеоматеріал, вимагали назвати прізвище представника телерадіокомпанії, що дав завдання на здійснення відеозйомок, погрожували пошкодити телекамеру, якщо журналіст самостійно не знищить або не продасть відзняту касету", - відзначили в столичному головкомі.

У ЦГЗ також додали, що в офісі блоку "НУ" журналіста утримували близько півгодини, а коли погрози не привели до бажаних наслідків (Бернацький категорично відмовився знищити або продати касету), журналіста при особистій участі народного депутата Євгена Жовтяка ("Наша Україна") доставили у відділок міліції.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У телекомпанії Медведука вважають, що це "брудно" – наряджати бомжів у футболки Ющенка

Скандал з журналістом організували в АП. Як і перевдягання бомжів і алкоголіків у футболки Ющенка?

Медведчук починає ще одну провокацію проти Ющенка. Її героєм буде журналіст

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування