Фальшивка про "Ющенка-зрадника" дійшла до Києва. Вінський просить ефір

Середа, 7 липня 2004, 11:50
Фальшива листівка від імені Олександра Мороза, в якій Віктора Ющенка названо "зрадником" і захисником "російського капіталу", з'явилася у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Соцпартії.

Прес-служба зазначає, що 5 липня листівки знаходили у своїх поштових скриньках мешканці житлового масиву "Троєщина" у місті Києві.

Уповноважений кандидата у президенти України Мороза в ЦВК Йосип Вінський також звернувся з проханням надати йому можливість виступити на одному з центральних телевізійних каналів держави з повідомленням-спростуванням щодо поширення фальшивої листівки.

Відповідне письмове звернення надіслане 7 липня 2004 року голові Центральної виборчої комісії Ківалову.

Як відомо, 2 липня листи під назвою "Не допустити зрадника до влади!" були поширені на території Харківської, Полтавської і Сумської областей.

Того ж дня політрада СПУ звернулась письмово до Генеральної прокуратури та СБУ з вимогою розібратись і дати правову оцінку "брудному провокаційному наклепу".

"Наведені факти свідчать про те, що особи, які організували ці дії, поки що безкарно грубо порушують виборче законодавство України, що негативно впливає на майбутній вибір громадян і суперечить принципам законності, демократії і об’єктивності виборчого процесу", - говориться в повідомленні прес-служби.

Читайте також:

"Чорний піар": Як "Мороз" назвав "Ющенка" зрадником

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування