Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура знає, що "Воля-Кабель" ховає гроші в офшорах на Кіпрі

Четвер, 8 липня 2004, 17:11
Генеральна прокуратура України заявляє, що Апеляційний суд Києва "грубо порушив закон ", звільнивши керівників компанії "Воля-кабель".

Про це йдеться у заяві, переданій в четвер прес-службою Генеральної прокуратури.

Генпрокуратура висловлює здивування позицією суду і наголошує, що представники компанії "Воля-Кабель" в Україні були "обґрунтовано заарештовані за розповсюдження порнографічної продукції".

Генпрокуратура зазначає, посилаючись на матеріали справи, що "Воля-Кабель" – "найбільший у столиці оператор кабельного телебачення, чиї фінансові потоки проходять через офшорні зони на Кіпрі. Фактичне керівництво компанією здійснюють іноземці – громадяни Сполучених Штатів Америки, що мають великі гроші".

Прес-служба також нагадала, що справу щодо "Волі-Кабель" було порушено за фактами поширення "відвертої порнографії" в рамках діяльності із реалізації вимог закону "Про захист суспільної моралі". Проведені в усіх областях України прокурорські перевірки показали численні порушення закону. В результаті було порушено десятки кримінальних справ. Чимало з них вже направлено до суду.

"Наразі на технічне устаткування компанії накладено арешт. Воно працює, забезпечуючи трансляцію українських телеканалів. І повинно працювати надалі. Керівництво ЗАТ "Воля-Кабель" попереджено про кримінальну відповідальність за його втрату", - повідомила прес-служба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування