"Каштанова революція" і далі триматиме під наглядом молодь Януковича. Незважаючи на позов

Четвер, 8 липня 2004, 18:46
Голова Всеукраїнського моніторингового комітету "Студент обирає вільно!"
Тимур Нагалевський вважає безпідставними претензії Донецької обласної організації Союзу молоді регіонів до "Української правди" та "Каштанової революції" вважаю безпідставними.

Про це йдеться в листі Нагалевського, розміщеному на сайті організації

Він підтвердив, що на Донеччині діє як обласний моніторинговий комітет "Студент обирає вільно!", так і моніторинговий комітет в Донецькому національному університеті, активісти якого і попередили про "підступні плани організувати провокації 4 липня в Києві під час висування Віктора Ющенка в президенти".

"Ми не мали права мовчати, оскільки на масовому заході могли постраждати громадяни. З міркувань безпеки десятків тисяч людей, а також тих же студентів з провокаційних груп, ми й розмістили цю інформацію на "Каштановій революції"", - зазначає Нагалевський.

Він додав, що з міркувань безпеки на сайті не називали прізвищ активістів моніторингового комітету "Студент обирає вільно!" в ДНУ.

Нагалевський також заявив, заява про відмову Всеукраїнського комітету провадити переговори з Донецьким відділенням "СМРУ", не відповідає дійсності.

"Справді, до мене телефонував невідомий чоловік, який на підвищених тонах російською мовою з чітко вираженим донецьким акцентом говорив щось про сайти. Я запропонував йому сформулювати свою думку і говорити українською, бо російської не розумію. Але у відповідь почув лише незрозумілий крик, тому змушений був покласти слухавку. Після того до мене ніхто не телефонував", - сказав голова комітету.

Він наголосив, що всеукраїнський моніторинговий комітет "Студент обирає вільно!" і надалі пильнуватиме за ситуацією у вузах Донеччини під час виборчої кампанії і оприлюднюватиме факти порушення чинного законодавства, а насамперед - прав та свобод студентів.

"Ми готові до співпраці з усіма, аби президентські вибори були чесними і прозорими", - зазначив Нагалевський.

Він також наголосив: "Позов проти незалежного інтернет-видання "Українська правда", а тим більше, - після розміщення спростування, не робить честі позивачеві. Справжня Честь не підтверджується рішенням суду. Навіть такого незалежного суду, як в Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування