Черновецький теж збирається в президенти?

П'ятниця, 9 липня 2004, 11:09
Народний депутат Леонід Черновецький не підтверджує і не спростовує інформацію про своє висунення кандидатом у президенти.

Раніше ряд інтернет-видань повідомили про можливе висунення кандидатом на пост президента України голови Християнсько-ліберальної партії України, народного депутата Леоніда Черновецького.

Як повідомила УНІАН прес-секретар депутата, він цього поки сказати, оскільки остаточне рішення ХЛПУ, яку очолює Черновецький, ще не ухвалене.

В той же час, за її словами, багато хто з партійців вважає, що їхній лідер має достатній потенціал, для того, щоб очолити країну, проте, ще не всі члени партії остаточно визначилися з даним рішенням, сказав він.

Відповідаючи на запитання: "Як поставиться до рішення про висунення Вашої кандидатури фракція "Наша Україна" і її лідер Віктор Ющенко", Черновецький зазначив, що "фракція і Ющенко – це не одне і те ж саме, і думки окремих членів можуть відрізнятися".

"Але, що стосується самого Ющенка, то я переконаний, що якщо я виставлю свою кандидатуру, він як послідовний демократ ніколи не стане переконувати мене, як і будь-кого іншого, її зняти. Я в ньому впевнений. І також переконаний у тому, що він є дуже мужнім, послідовним і популярним політиком", -додав він.

Як повідомив лідер ХЛПУ, зважаючи на відсутність остаточного рішення партії про його висунення, дане питання з Ющенком не обговорювалося.

Коментуючи свої шанси на перемогу у виборах президента, Черновецький зазначив, що оцінює свій політичний потенціал достатньо високо, як і багато його соратників по партії. "Проте остаточне рішення ще не ухвалено, тому навіть говорити про те, що мене підштовхнуло взяти участь у виборах Президента – некоректно", - підкреслив лідер ХЛПУ.

"Але будь-які мої політичні вчинки пов'язані з реалізацією християнсько-ліберальної ідеї, оскільки я з кожним днем, як мені видається, стаю все ближче до Бога, і є все більшим прихильником християнської моралі, а також непримиренним борцем за ліберальні свободи, без яких у моєї Батьківщини – України немає ніякого майбутнього", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування