ПАРТІЯ ЛИТВИНА ОДНОГОЛОСНО ПІДТРИМАЛА ЯНУКОВИЧА

П'ятниця, 9 липня 2004, 13:46
6-ий позачерговий з'їзд Народної аграрної партії України (другий етап) одноголосно ухвалив рішення підтримати на президентських виборах кандидатуру прем'єр-міністра України, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Крім того, з'їзд, що проходить у п'ятницю в Києві, доручив голові партії Володимиру Литвину підписати угоду з кандидатом про його зобов'язання у випадку обрання президентом взяти до виконання програмні засади партії і залучити членів партії до роботи в органах державної влади.

Для проведення відповідної роботи на період виборчої кампанії з'їзд вирішив створити робочу групу політвиконкому НАПУ на чолі із заступником глави партії Михайлом Гладієм.

Іншим рішенням з'їзду главі партії Литвину доручено створити програмну комісію і затвердити її склад на політвиконкомі .

"Програмна комісія повинна підготувати проект програми партії до розгляду з'їздом НАПУ в першому кварталі 2005 року", - відзначається в рішенні з'їзду.

Розробку програмних засад діяльності партії планується завершити до 1 грудня нинішнього року.

Янукович був висунутий кандидатом у президенти на з'їзді Партії регіонів 4 липня. Центральна виборча комісія зареєструвала його кандидатом.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування