Литвин виключив з партії розкольників, у тому числі Засуху

П'ятниця, 9 липня 2004, 17:36
Лідер Народної аграрної партії, голова Верховної Ради України Володимир Литвин називає спробою розколоти партію невиконання окремими членами НАПУ рішення про входження депутатів - однопартійців в Аграрну фракцію, але вона не вдалася.

У п'ятницю в Києві в інтерв'ю журналістам, коментуючи виконання цього рішення першого етапу 6-го з'їзду, Литвин повідомив, що з рядів партії були виключені три депутати - Михайло Зубець, Олег Каратуманов і Тетяна Засуха.

"Інші п'ять членів написали заяву про входження у фракцію - рішення виконане. Ця проблема стала однієї зі спроб зірвати з'їзд і розколоти партію. Але не вдалося", - сказав він.

Лідер НАПУ також вважає, що у зв'язку з майбутніми президентськими виборами партія не буде переформатована. "Якщо брати центристів і лівий центр, то ми бачимо, що політичні структури там самодостатні. Багато йде розмов про створення однієї партії на основі блоку "Наша Україна", - відзначив він.

Разом із тим, Литвин не виключає процесу об'єднання. "Я не хочу вживати слово "приєднання" партій, що на сьогодні менш помітні, але активні й вагомі в політичному спектрі. Присутність на з'їзді представників інших партій свідчить про перспективу об'єднання", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування